Aika menee kuin siivillä

December 19, 2016Kabri No Comments »

Tai ainaki siltä tuntuu koska edellinen päivitys on tehty tänne heinäkuussa, huh huh! Sen jälkeen onkin tapahtunu kaikenlaista. Karma on kasvanu jo isoksi likaksi ja sillä oli jo eka juoksu! Neven vointi alkaa olla jo varsin hyvä. Sen olotilahan on seilallu cushingilta addisonille Laran kuoleman jälkeen. Laran kuolemastakin tuli syyskuussa vuosi täyteen. Niin se aika vaan menee…

Alkutalaven vähälumisuus on mahollistanu meille paimennusten pidon ulkona. Karman kanssa paimennus alotettiin jo ihan pikkupentuna ja se kyllä koirassa näkyy. Se tahti, millä työhommat etenee, on välillä sellanen missä rupee itellä päätä huimaan. Uskomaton koira! Kunpa vaan olis itellä lampaita, niin mikä työkoira siitä tuliskaan.

Neve näyttää mallia junnukoirille. On se niin hienoa. Sen kun paimentaa meneen <3
Neven kanssa konkarius rupee jo näkyä ja “arkiset” paimennukset on enemmän sellasta “kyydissä nauttimista”.

Pitkästä aikaa käytiin paimentaan. Oli varmaan parin kuukauden tauko tullut tähän, kun päästään nykysin vain viikonloppusin käymään. Karma oli kehittyny hurjasti eikä ole enää niin “ravista ennen käyttöä” -koira. Intoa ja virtaa sillä piisaa ja reenitkerrat on venyny siitä syystä aika pitkiksi.

Karma on hyvin ahkera ja avulias koirateini! 😀 Meille uus orjakone tuli tässä ja tietysti Karma on siihen heti tutustumassa. Karma kävi myös välikuvissa alkusyksystä ja diagnoosina panosteiitti. Siihen kuuri kipulääkettä, joka toimi hyvin. Pieniä muutoksia tehtiin ruokintaan ja raa’at luut on vedetty minimiin ruuasta sittemmin.

Kaikkiaan Karma on kyllä ihan huippu tyyppi. Niin ihanan utelias, kaikessa mukana ja mikä parasta, se niin rakastaa kaikkia suurella sydämellä. Hyväksyy meidän hyväksymät ihmiset mukisematta.

 Juuri sellainen kuin haluan koiran olevan! <3

Neve-mummukka nauttii täysin rinnoin sohvalla peiton alla loikoilusta. Se on niin rento nykyään!

Tags: , , , , , , ,

Join the discussion