Kick kick kick kicksled!

December 20, 2009Kabri No Comments »

Niin, potkurihan se taas! Vuosi taas vierähti ja nyt se on kaivettu taas varaston uumenista nokka kohti pyöräteiden ihmeellistä maailmaa! Tänä vuonna ikävästi oli menty kevyesti hiekottamaan muutamaa tienpätkää, joten välillä piti sitten ihan mennä kävelyvauhtia. Tänä vuonna myös Lara innostui vetämään potkua ja oli ihan tohkeissaan koko touhusta. Häntä vispaten tukka takana hulmuten se viipotti potkuria vetäen – on se hieno seniori! 😀 Neven hölmö sen sijaan oli unohtanut pieniä hienosäätöjuttuja potkuroinnista, mutta jospa ne muistuisi mieleen tässä talven aikana. Hyvin meni Nevekin koko lenkin ja reippaasti, kun veti miltein koko tunnin mittaisen pätkän.

/

Yes, the kicksled again! The year passed by again and now finally I took my kickspark from the warehouse and again we are heading towards the wonderful world of bicycle path! Although this year there were some gravel on the road, so we had to walk a little while. This year was the first time ever Lara wanted to pull the sled and she was really excited about it. The tail wagging hair madly fluttering and yawing like a teenager – isn’t she great! 😀 Neve had forgotten some tiny little things about going with kicksled, but they will soon come back to her head. But Neve was also very cheery and likes a lot going with kicksled.

Tags:

Join the discussion