Yhtä ihmeissäni taas

April 25, 2016Kabri No Comments »

Vaikka aina on ollu koiria, niin jokanen pentu on jaksanu hämmästyttää omilla jutuillaan. Karma tekee sitä mielettömällä rohkeudella ja reippaudella!

Neve on ottanu Karman tosi hyvin vastaan. Aluksihan se mulle selvästi murjotti, mutta on kolmannesta päivästä lähtien leikittäny Karmaa.

Viikonloppu meni lampaidentäyteisessä touhussa. Ensin lauantaina käytiin paimennustreeneissä tyttöjen kans, joka oli myös Karman eka kerta. Karmalla ei ollut mitään tietoa jännityksestä tai pelosta lampaita kohtaan. Niin positiivisen rohkea penska!

image

Erot näissä kahessa on kyllä nyt jo niin selkeät. Neve on hirvittävän tarkka tasapainosta paimentaessa ja Karma taas tuntuu luonnostaan enemmän pyrkivän ehkä eteen. Vaikia tietty vielä sanoa juuta tai jaata, mutta hommia on jo alotettu. Meille siis Karman kanssa tulee olemaan lajina paimennus. Toivottavasti joskus ihan kokeisiin asti.

Sunnuntaina olin kaverin apuna lampaijen kerinnässä ja mulla oli mukana siellä vain Karma. Neve sai viettää laatuaikaa perheen miesten kanssa kotona. Neve arvostaa rutkasti omaa rauhallista aikaa, jollon saa vaan nukkua. 😄

Karma yllätti aivan täysin taas. Tosi nätisti hengaili mukana, mutta kappas vaan mikä reippaus ja rohkeus taas tuli esille! Kerittiin kaks lammasta aina kerrallaan ja kun tuli aika vaihtaa paria, niin se oli Karma, joka lähti viemään lammasta takasin lampolaan. Häntä heiluen ja mukavan innokas kuitenkaan höyryämättä. Loikkasi myös karsinaan sisälle ilman miettimättä ja oli sen näkönen, että “kukas seuraavaksi, sano vaan, niin mää erottelen!”. Siis voi pienen koiran tarmoa ja rohkeutta 😍❤️

Tietystikään Karmalta ei vielä mitään vaadittu tekevän, kunhan oli vaan mukana.

image

Meni sinne kitusiin myös lampaan pissat, kakat, villat ja heinätkin. 😄

image

Kunnon työlöinen osaa myös ottaa rennosti sillon, kun mittään ei tapahu.

image

Hengailua parhaimmillaan.

image

Tags: , , ,

Join the discussion