Raskaat kelit

February 26, 2016Kabri No Comments »

Liian suuri kaipuu kaivelee edelleen mun sisintäni. Pian on menny jo puoli vuotta Laran kuolemasta eikä helpostusta näy. Kevyet kevätkelit osiltaan myös rasittaa oloa Neven ollessa vähän kierroksilla sairautensa vuoksi. Nevellä on siis addisonin tauti, johon sillä on säännöllinen lääkitys. Laran kuoltua lääkityksiä on pitänyt alkaa ruuvaamaan ja saa nähä tulleeko helepotusta.

Tämä kuva on otettu 2010 loppuvuodesta. Täytyy todeta, että yks parhaimpia saamiani lahjoja ikinä on tämä Kickspark! Se on vaan niin kestävä ja kestää meikäläisenki huristelut. Suosittelen erittäin lämpimästi!

Ja Laraki vielä vetojuhtana <3

potkurik
Neven kans ollaanki kulettu potkurilla lenkillä. Se ei enää edes vejä potkuria ku on yksinään. Hyvää tää tekee Nevelle kyllä – ei huolta kaverista koko ajan. On vain ressi välillä 4v uhmispojastamme. 😀

IMG_4430

Omat tulevaisuuden suunnitelmat jatkaa kulkuaan, mutta siitä enemmän myöhemmin.
Tässä kuitenki kuva aiheeseen liittyen. 😉

IMG_4595

Ja ui jui, melekein unohin. Mulla on nimittäin uus lehmu mun kokoelmaani!

Cow Parade Wisconsin Winter <3

Artisti Dominica Glass

IMG_4267

Kutomisiltakaa en oo välttyny tänäkää talavena ja nythän se on paras talavi sille! Lunta tulee edelleen helmikuun lopussa mikä on mahtava juttu.
Nyt on kunnon talavi!

IMG_4594

Join the discussion