Rehusia Vihirehiä

June 30, 2015Kabri No Comments »

Ja miulla on oma vaahtera <3 Tai oikiastaan kaks, ku toine on toisella puolen pihhaa.

image

Täsä tää mun rehupenkki on tälle vuottaan koko kommeuvessaan! Tältä reunalta ku lähtee kattomaan, nii ekana on pensaspapu, tokana ruohosipuli, sen takana timjami ja huonosti näkyy, mutta keltane kesäkurpitsa sieltä tullee.

image

Pensaspapua täsä. Nuo talon miehet tykkää näitä paistaa valakosipulissa, nii tullee laitettua kasvaan tätä. Hyvin tämmöstä pienimuotosta tää on, mutta kasvikunta ei ole vakkiintunu ja oikiastaan vuorovilijelyllä saa näköjään aika hyvää tulosta tämmösesä kotikutosesa kokeilumaisesa puutarhasa aikaan.

image

image

Ruohosipuli on aika hyvässä kuosisa nyt. Viime vuonna sen vieresä oli tommaatit, mutta näköjään se ei siitä oikein arvostanu. Tänä vuotta mullei tommaattia ole olleskaan, niin saa sipalit olla rauhasa.

image

Viime vuojelta oli aika hienosti talavehtinu timjami. Olin aika ihmeissäni, koska tää näytti nimittäin niin kuivuneelta ja kuolleelta lumien sulettua ku vaan rehu voi näyttää.

image

Ja täsä on nyt sitä keltasta kesäkurpitsaa. Viime vuonnahan mulle kasvo sellanen 2 kg möhkäle, että saapa nähä kerkeekö nämä. Laitoin meinaa näitä rehuja taimikasvatukseen nyt kevväällä, mutta ei se ole mun hommaa. Näköjään saan kasvamaan nää rehut suoraan maahan laitettuna parhaiten.

image

Rappis senku vaan jatkaa kasvuaan. Uutta juurta tartteis kyllä tähän lissää, että sais koko talonpäävyn peitettyä.

image

Viiniköynnös on teheny melekosen petrauksen ja ilimeisesti kasvupaikan valinta onnistu varsi hyvi! Parin vuojen päästä pittäis olla viinirypäleitä. Nam!

Melekosta vauhtia kasvaapi. Edellisesä postauksessa oli 17.6. nähtävisä ihan pienen pienet lehtiset täsä köynnöksesä.

image

 

Tags: ,

Join the discussion