Neven uutisia / news

November 22, 2010Kabri 4 Comments »

Noh, nyt sitten käytiin viime viikolla reissun jälkeen kontrollissa ja veriarvot oli muuten OK, MUTTA hkr 0.26 ja hb 88 eli oltiin menny alemmaksi mitä sillon, kun päivystykseen mentiin. Ei muuta kuin ostamaan Royal Canin Gastro Intestinal evästä Nevelle ja sillä koiran vointi on parantunut lisää ja nyt jopa kieli ja suun limakalvotkin on normaalin punaiset kuten esim. Laralla on.

Uusi ruoka aloitettiin tiistaina ja torstaina / perjantaina koira alkoi hilseillä ja viikonlopun aikana siitä tulikin karmea ihottuma, sellanen allergisen reaktion tapaista + yksi märkivä läiskä kyljessä, kun se on rapannut itseään. Tänään sitten taas käydessä lääkärillä Neve saikin kutinoihinsa kortisonipiikin. Voi olla joko allergiaa tai sitten reagoi nyt vaan tuohon ruokaan, kun se on niin super hyvin imeytyvää evästä, että aiheutuu kutinaa.

Onhan se sanomattakin selvää, että suolisto on ollut kovilla kaikkien niiden antibioottienkin jälkeen ja jotenkinhan se kroppa reagoi myös kun alkaa ravinteita saada. Ei me kuitenkaan vieläkään tiedetä täysin mikä Neveä vaivaa, koska odottelemme tuloksia Helsingistä laajemmasta diffistä. Täällä on sitten kaiken tämän sairastelun lomassa käyty ihan kaikki vaihtoehdot jo läpi AIHA:sta leukemiaan ja tämä epätietoisuus kyllä raastaa sydänjuuria. “Pelkkä” allergia olisi tässä vaiheessa vaan niin helppo sulattaa, kun sen kanssa yleensä voi elää ihan normaalia elämää vältellen sitä allergian aiheuttajaa, mutta nämä muut kuten AIHA/IMHA, leukemia jne, niin ei niihin tahdo olla kuin se yksi tuomio.

Hyvinä uutisina voisi sanoa, että hb 104 ja hkr 0.31, että ollaan vähä edes turvallisemmilla vesillä. Uusi ruoka ainakin toimii imeytymistä ajatellen.
Ja pakkohan se oli kuva räpsästä reppanasta vielä teille.

/

This all started when Neve got borreliosis and worms last august. After that she hasn’t been that good – red blood cells very low and hemoglobin too. Any other blood values weren’t bad at all. The reason why we took her to the vet was that she got seizures and didn’t remain conscious. After that there has been many blood tests about what is wrong with her and yet there is no explanation. The correct value of the red blood cells is 0.44 to 0.57 and Neve’s values are right now only 0.31. Those went very low a week ago – 0.26 and hemoglobin 88, which should be 150 to 200. She is now also having a special diet and is eating Royal Canin Gastro Intestinal. The reason why her coat is shaved off is that she got skin symptoms this weekend, so she was given a cortisone. She is doing now very good but we are still monitoring blood counts. Time will tell.

Tags: , , , , , ,

4 Responses to this entry

 • Tuula & tytöt Says:

  Voi Neve reppanaa! Toivotaan, että vaivojen aiheuttaja selviää ja siihen löytyy oikeat lääkkeet. Inhottavaa tuollainen epätietoisuus. Voimia teille!

 • Karo Says:

  Kiitos! Neve jaksaa kuitenkin viettää sikäli ihan normaalia elämää, että lenkkeilee, leikkii, syö ja juo ihan normaalisti ja on pirteä, joten ihan hengenhädässä tässä ei olla. 🙂 Mutta jospa tämä tästä selkiintyisi jossain vaiheessa.

 • Jan Says:

  Hope Neve gets better soon, we will be thinking of her. Big hugs from Suggsie & Priya.
  Jan
  XXXX

 • Karo Says:

  Thanks Jan! She is much better now and for now it looks like she is getting better all the time. She’s a tough girl! <3 🙂

  Big hugs to you all!
  Karo

Join the discussion